• Fatetele no prep

  fatete dentare, fatete dentare fara slefuire, fatete no prep

  V-ati dorit un zambet de vedeta, asa numitul "Hollywood Smile" dar gandul ca dintii vor trebui slefuiti v-a oprit?

  Acum este posibil! Cu noile tipuri de fatete ceramice (no prep), care nu necesita slefuirea dintilor.

  Fatetele no prep sunt ultrafine avand o grosime de 0.25 -0.3 mm putand fi comparate ca grosieme cu dimensiunile unei lentilele de contact.

  Prin utilizarea unui software si a unei imprimante 3D special concepute se realizeaza proiectarea fatetelor la cea mai inalta rezolutie, astfel incat caracterele individuale sunt redate cu o precizie de o fractiune de milimetru.

  Prin utilizarea unui software si a unei imprimante 3D special concepute se realizeaza proiectarea fatetelor la cea mai inalta rezolutie, astfel incat caracterele individuale sunt redate cu o precizie de o fractiune de milimetru.

  Aceste tipuri de fatete "no prep" cunoscute si sub denumirile Lumineers sau GlamSmile au avantajul unei realizari si aplicari rapide si nedureroase, fiind necesare numai 2 sedinte de la consultatia initiala pana la rezultatul final . Mai mult, fata de metoda clasica - in care dintii au nevoie de o preparare minima a smaltului - nu exista riscul aparitiei sensibilitatii dentare si pot fi indepartate in orice moment de catre medicul dentist fara a lasa urme pe dinti.

  Pentru a stabili indicatia aplicarii fatetelor dentare este necesara o consultatie de specialitate
 • Albirea dentara

  In estetica dentara, albirea dintilor nu mai este de mult o procedura dificila sau rara.
  Albirea dintilor este in principiu recomandata persoanelor care au dinti sanatosi - care nu au fost deci supusi multor tratamente.

  fatete dentare, fatete dentare fara slefuire, fatete no prepExista multe proceduri si produse non-profesionale disponibile atat in farmacii cat si pe internet, majoritatea fiind relativ ieftine dar de cele mai multe ori duc la rezultate nesatisfacatoare. Albirea dentara profesionala este realizata in cabinetul stomatologic, sub supravegherea medicului stomatolog sau la domiciliu, dar numai cu subtantele recomandate de medic.

  Albirea dintilor se poate realiza astfel:

  • La clinica dentara
  • La domiciliu
  • Combinat

  In ultimul timp albirea dintilor in cabinet beneficiaza de tehnica utilizarii lampii cu plasma, care potenteaza si accelereaza actiunea agentilor de albire, astfel ca dupa aproximativ o ora  veti fi uimit de rezultate si veti avea 'zambetul de Hollywood' mult visat!

  In cele mai multe cazuri dintii devin cu 5 pana la 8 nuante mai albi, importanta fiind culoarea initiala care variaza de la individ la individ,  procedura de albire dentara fiind  completata cu un tratament de fluorizare. Pacientul poate avea  nevoie de mai multe sedinte de tratament pentru a ajunge la culoarea dorita – fara ca aceste sedinte sa implice costuri suplimentare.

  Inaintea tratamentului de albire dentara, pacientul trebuie sa cunoasca faptul ca lucrarile fixe (punti, coroane dentare din ceramica sau compozit) si obturatiile (plombele) nu vor fi albite.

  Unii pacienti pot simti o usoara sensibilitate a dintilor in timpul sau dupa tratament. Aceasta senzatie dispare dupa maxim 48 ore de la tratament. Sunt pacienti care raporteaza disconfort la nivelul gingiilor, dureri de gat sau pete albe pe linia gingiilor. Aceste simptome sunt in general temporare si dispar spontan in cateva zile de la tratament.
  Un zambet alb si luminos este frumos, te poate ajuta sa te simti bine si sa faci o impresie de neuitat, ajutandu-te astfel in viata personala si cea profesionala.
  Fiind o procedura neinvaziva si nedureroasa puteti sa va programati sedinta de albire dentara oricand programul va permite: inainte de serviciu, in pauza de pranz sau la sfarsitul programului.
 • Bijuteriile dentare

  fatete dentare, fatete dentare fara slefuire, fatete no prepBijuteriile dentare sunt ataşamente cosmetice pe dinti. Sunt sigure, nu au nevoie de frezaj, nu afecteaza smaltul şi aduc o mica stralucire zâmbetului dumneavostra.

  Aceste mici bijuterii sunt proiectate special pentru uz stomatologic. Procedura pentru aplicarea bijuteriei este simpla şi nedureroasa .

  Ele nu împiedică funcţiile normale, cum ar fi masticatia, periajul, folosirea atei dentare, apa de gura si guma de mestecat.

  Bijuteriile dentare pot fi eliminate atunci când doriţi fara a lasa nici o urma pe dinte. Tehnica indepartarii sau inlocuirii este la fel de rapida şi nedureroasa ca si montarea bijuteriei dentare. In cazul în care bijuteria nu este îndepărtată sau înlocuită, iar pacientul inghite accidental bijuteria ea se elimina pe cale naturala şi nu provoacă nici un rău organelor interne.
  În urma consultatiei, vom dezvolta un plan de makeover personalizat cu bijuterii dentare.
 • Restylane

  fatete dentare, fatete dentare fara slefuire, fatete no prepRestylane este un gel care atunci cand este injectat in piele aduce un plus de volum marind buzele si atenueaza ridurile iar in unele cazuri le elimina. Restylane contine acid hialuronic - substanta care este prezenta natural in organismul uman.

  Cu Restylane se pot umple ridurile din jurul ochilor, nasului, buzelor, bărbiei, frunţii si de asemenea pot oferi volum buzelor, pometilor, zonelor temporale – efectul fiind de o mai buna definire sau pot corecta micile asimetrii ale fetei, micile imperfectiuni ale bazei nasului, aripilor nazale, narilor.

  Marirea buzelor este o procedura spectaculoasa ca rezultat si are un caracter temporar (4-9 luni) in functie de gradul de metabolizare .

  In cazul ridurilor rezultatul se poate menţine intre 8 si 12 luni in funcţie de rata de metabolizare in organism, de mimica fetei.
  Ca in cazul oricărei intreventii asupra sanatatii umane exista anumite riscuri de care trebuie sa fiţi conştienţi si anume: inflamarea, învineţirea, asimetria corectabila a zonelor injectate, efecte temporare si absolut corectabile (dispar in 2-3 zile fara alte implicatii).

  Aceasta procedura estetica este interzisa persoanelor cu boli autoimune, tulburari de coagulare, femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza, bolile grave dermatologice sau infectioasecare cu manifestari la nivelul buzelor si a pielii, diverse tumori locale precum hemangiomul. De asemenea pacientul nu trebuie sa fie in tratament cu anticoagulante, antibiotice sau antiinflamatoare (pastile de durere sau raceala si gripa) acestea fiind interzise o saptamana inanite si aproximativ doua dupa tratament.